Novinky

11.9.2006

Vysledky a statistiky jsou k dispozici ve finální verzi. Prosím týmy, aby zaslaly chybějící data a ostatní aby zkontrolovaly svoje údaje o nápovědách a řešeních.

10.9.2006

K dispozici je první zpracování výsledků. Můžete se podívat na zadání a řešení šifer.

6.9.2006

Bohužel dnes ráno došlo k výpadku serveru na straně wz.cz. Stránky byly dočasně nedostupné. V případě, že se toto bude do začátku hry opakovat a budete potřebovat nějaké informace, obraťtě se na nás přes email.

5.9.2006

Výpadek paměti začíná trápit stále větší množství týmu. Stránky nyní poskytují novou službu - generování nového hesla. Pokud zapomenete heslo ke stránkám, tak klikněte na odkaz vygenerovat nové heslo. Na stránce zadáte váš kontaktní email (musí být platný a musí být obsažen v seznamu týmů). Systém nastaví pro váš tým náhodné heslo, které vám pošle na zadaný email.

4.9.2006

K dispozici jsou v zaheslované části stránek poslední informace ke hře. Pořádně si je přečtěte a vytiskněte !!!!

3.9.2006

Byly pozastaveny registrace nových týmů. Nové týmy se mohou hlásit pouze po dohodě s organizátory na kontaktní email. Současné týmy nadále mohou měnit svoje složení a případně zrušit registraci.

29.8.2006

Objevili jsme podobnou mapu, která se maskuje za originální orgovskou. Má stejné grafické provedení, ale je v tvrdých deskách a mohla by se v detailech lišit. Kupujte tedy pouze tu skládanou s rozměry 12x22,5 cm za 49Kč.

28.8.2006

Na přání Jiříka zveřejňujeme šifrovací pomůcku, kterou Pralinky zvlášť používají na ostatních šifrovačkách. Odkaz naleznete v Doporučeném vybavení. Povinné vybavení zůstává nezměněné.

22.8.2006

První naši testeři dokončili testování Hradecké sovy. Díky nim jsme objevili drobné chyby v zadání, které by vám mohli zkomplikovat postup. Zároveň na jejich doporučení byly upraveny některé šifry, aby byly jednoznačnější a lépe řešitelné. Díky jim.

2.8.2006

Došlo k drobným změnám v pravidlech. Explicitně je zde zmíněna možnost používat prostředků městské hromadné dopravy, vlaků a autobusů.

1.8.2006

Byla aktualizována stránka vybavení. Do povinného vybavení přibyla vytištěná morseovka, převodní tabulka čísel na písmena a eurofolie. Do doporučeného vybavení kapesní zrcátko. Zároveň si můžete procvičit šifry.

29.6.2006

Dnešním dnem bylo spuštěno fórum. Fórum má sloužit pro komunikaci mezi týmy a samozřejmě i mezi týmy a organizátory. Do fóra má přístup kdokoliv. Proto si vyhrazujeme právo fórum v malé míře cenzurovat. Budeme rušit příspěvky, které nebudou odpovídat pravidlům slušné konverzace.

20.6.2006

Tým Rada a staršina se umístil na prvním místě v žebříčku nejrychlejší registrace. Uvidíme, jak se jim povede ve hře. Zda udrží toto vysoké tempo.

19.6.2006

Zahájení registrace do hry.