Informace o hře

Termín:
22. - 23.9.2007
Místo:
Hradec Králové a okolí
Cena:
100 Kč za tým. Platí se bankovním převodem.
Registrace:
2.6.2007 až 2.9.2007
Platba startovného:
do 9.9.2007
Poslední info:
17.9.2007
Start:
22.9.2007 16:15 Hřiště v Roudničce na konci ulice K Polabinám
Cíl:
23.9.2007 12:00 Místo bude uvedeno v posledních informacích

O co jde?

Hradecká Sova je šifrovačka pro začátečníky.

Ptáte se, co to vlastně šifrovačky jsou? Tedy dobrá, pokusíme se v kostce shrnout to podstatné. Šifrovačky se hodně vzdáleně podobají orientačním běhům teda spíš chůzím, a to především v tom, že ke zdárnému dokončení závodu je potřeba projít všechna stanoviště. Ovšem aby to nebylo tak jednoduché, umístění kontrol je tajné a na každém stanovišti je k nalezení návod (šifra, úkol), který po správném vyřešení ukáže, kde je další stanoviště. Nakonec tedy nejsou tak důležité rychlé nohy, jako spíš bystrá hlava a týmová spolupráce.

Přihlásit se mohou 2 - 5 členné týmy osob starších 15 let. V každém týmu je nutná účast osoby starší 18 let, která je zodpovědná za osoby mladší 18 let. Za tyto osoby pak před začátkem hry odevzdá řádně vyplněné Prohlášení o zodpovědnosti.

Pro tento ročník jsme zvýšili maximální počet hrajících týmů na 35 - tedy prvních 35 registrovaných. Týmy, které se nevejdou do tohoto kapacitního omezení budou registrováni jako náhradníci pro případ nezaplacení startovného nebo zrušení registrace některým z dříve registrovaných týmů. Tým, který nezaplatí startovní poplatek do 9.9.2007 bude ze hry vyřazen a jeho místo přenecháno případným náhradníkům dle pořadí registrace.

S přihlášením neotálejte a klidně zaregistrujte svůj tým v provizorním složení. Údaje o týmu lze změnit. Kdo se dřív zaregistruje, ten hraje.

Pokud budete přihlášeni a z libovolného důvodu se nebudete moci zúčastnit, buďte kolegiální a odhlaste svůj tým.

Pokud zavítáte na tyto stránky, tak se neděste jejich složitosti. Sova je koncipována tak, aby ji došel každý tým. Loňský ročník dokončilo 12 týmů ze 14. Pro téměř každou šifru bude existovat nápověda i řešení, ovšem za patřičnou penalizaci.

Protože sova je noční pták, tak hra bude probíhat celičkou noc a může se protáhnout až do nedělního dopoledne.

Návod na WWW stránky

Stránky mají veřejnou a neveřejnou část. Ve veřejné části je vhodné prostudovat pravidla, a podívat se na naše rady a vybavení. Pokud se na stránkách změní něco podstatného, určitě se to dozvíte v sekci novinek. Poslední a opomíjnou veřejnou částí je fórum, kde se můžete ptát nás orgů nebo diskovat s ostatními.

Neveřejná část je možná ještě důležitější. Na ní jsou umístěny informace, které jsou určeny pouze pro vaše oči. Nejprve se však do ní musíte přihlásit. Pokud jste zapomněli heslo nebo přihlašovací jméno nezoufejte. Po přihlášení můžete měnit údaje o týmu. Můžete měnit složení týmu, název týmů a kontakty týmu. Na této stránce se také dozvíte podrobné informace pro zaplacení startovného. A nezapomeňte se odhlásit.

Další podobné hry jsou